Telegram > WhatsApp

telegramTelegram fungerar som WhatsApp, man kan skriva meddelande till varandra och de sen typ likadant ut. Grejen med Telegram är att de inte har köpts upp av Facebook och har ett öppet API och protokoll vilket innebär att alla kan bygga Telegram-appar. De finns två officiella appar, en för iOS och en för Android. Sedan finns det en hel bunt inofficiella appar för andra operativsystem som Windows Phone, Mac, Windows, Chrome och webben.

Äntligen en app för kommunikation över operativsystemen!

Läs mer om hur Telegram fick fem miljoner nya användare på en dag på The Guardian.

source Telegram

Axel Krottler
Axel Krottler

Fun fact: there is only one Axel Krottler in the world.

Articles: 87

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *